Bij Etesian besteden wij graag aandacht aan initiatieven die mensen verder helpen. Op deze pagina zijn een paar voorbeelden te vinden van initiatieven die wij een warm hart toe dragen. 

Happy@Work
Onze ontwikkelaars staken de handen uit de mouwen om de Happy@Work app te bouwen. 

Happy@Work is een tool voor VSO’ers die stage lopen of het werkveld instromen. Zij kunnen de app gebruiken als een soort digitale CV. Hierin kunnen ze allerlei informatie bijhouden over hun competenties, werkervaring en certificaten. Happy@Work is tot stand gekomen in samenwerking met Onderwijsstichting MOVARE.

WTC Klimmen
Samen sporten vinden wij belangrijk. Daarom sponsort Etesian wielerclub WTC Klimmen, samen met hoofdsponsor Agera. Kijk voor meer informatie gerust eens op https://www.wtcklimmen.nl/

Tour for Life 2021
Etesian sponsorde Fred Slimmens voor zijn prestatie voor Tour for Life – een fietstour in 8 etappes van Italië naar Nederland. Fred reed de tour in 2021, nadat deze door de pandemie was uitgesteld. Hij haalde daarmee individueel meer dan € 10.000,- op voor het goede doel. Een topprestatie waarmee wij Fred van harte feliciteren!

De opbrengst van Tour for Life gaat via het Daniel den Hoed Fonds naar kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

SVA Haanrade
Kameraadschap en samenwerken staan bij Etesian hoog in het vaandel. Dat is ook zeker het geval in de voetbalsport. Daarom zijn wij sponsor van het veteranenteam van SVA Haanrade. Voldoende beweging is belangrijk voor een goede gezondheid. Daar leveren wij graag onze bijdrage aan!

Strava Challenge

Bewegen is gezond!  Maar met al dat thuiswerken soms best lastig. Daar hebben we bij Etesian iets op bedacht. Wij stimuleren onze professionals om dagelijks 20 minuten actief bezig te zijn. Hoe? Dat bepaalt iedereen zelf. Lopen, fietsen, schaatsen of lekker actief in de sportschool, het kan allemaal! Wij gebruiken Strava om ieders activiteit te registreren.

Om dat nog extra leuk te maken, loven we 50 euro uit aan degene die meeste dagen tenminste 20 minuten actief bezig is geweest. Die beloning doneren we aan een, door de winnaar gekozen, goed doel. 

Zie hier een overzicht van de winnaars en hun gekozen goede doelen:

Periode 1 : Sander Mesters – Het Vergeten Kind
Periode 2 : Wout Louwers – Stichting Kinderpostzegels Nederland
Periode 3 : Kevin Martins – Het Vergeten Kind
Periode 4 : Rob Fox – Stichting het Limburgs Landschap
Periode 5 : Bob Mazgon – ADF stichting
Periode 6 : Maurice Neissen – Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA)
Periode 7: Yannic van de Kuit -Suïcidepreventie
Periode 8: Niels Pikaar – Jeugdfonds Sport en Cultuur
Periode 9: Sander Romeijn – Het Limburgs Landschap
Periode 10: Laura van Hooft – Blijf van mijn lijf huis Eindhoven
Periode 11: Damian Notermans – goed doel nog te bepalen
Periode 12: Wout Louwers – De Vlinderstichting

Met dank aan Wout Louwers die dit initiatief met veel enthousiasme handen en voeten heeft gegeven!