Bij Etesian besteden wij graag aandacht aan initiatieven die mensen verder helpen. Op deze pagina zijn een paar voorbeelden te vinden van initiatieven die wij een warm hart toe dragen. 

[email protected]
Onze ontwikkelaars staken de handen uit de mouwen om de [email protected] app te bouwen. 

[email protected] is een tool voor VSO’ers die stage lopen of het werkveld instromen. Zij kunnen de app gebruiken als een soort digitale CV. Hierin kunnen ze allerlei informatie bijhouden over hun competenties, werkervaring en certificaten. [email protected] is tot stand gekomen in samenwerking met Onderwijsstichting MOVARE.

WTC Klimmen
Samen sporten vinden wij belangrijk. Daarom sponsort Etesian wielerclub WTC Klimmen, samen met hoofdsponsor Agera. Kijk voor meer informatie gerust eens op https://www.wtcklimmen.nl/

Tour for Life 2021
Etesian sponsorde Fred Slimmens voor zijn prestatie voor Tour for Life – een fietstour in 8 etappes van Italië naar Nederland. Fred reed de tour in 2021, nadat deze door de pandemie was uitgesteld. Hij haalde daarmee individueel meer dan € 10.000,- op voor het goede doel. Een topprestatie waarmee wij Fred van harte feliciteren!

De opbrengst van Tour for Life gaat via het Daniel den Hoed Fonds naar kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

SVA Haanrade
Kameraadschap en samenwerken staan bij Etesian hoog in het vaandel. Dat is ook zeker het geval in de voetbalsport. Daarom zijn wij sponsor van het veteranenteam van SVA Haanrade. Voldoende beweging is belangrijk voor een goede gezondheid. Daar leveren wij graag onze bijdrage aan!