Anno 2015

Sven Engels en Lars Schmitz zijn in 2015 samen de onderneming gestart met een duidelijk doel voor ogen. Etesian moet uitgroeien tot een middelgrote IT dienstverlener en moet zich onderscheiden door menselijkheid. Vakkundigheid staat voorop, maar het moet allemaal met plezier gebeuren, en bovendien samen.

We schrijven 2020. Etesian bestaat inmiddels al meer dan 5 jaar en is gegroeid naar 30 man! Iets waar we met z’n allen erg trots op zijn.

Landelijk

Etesian stamt van origine uit het zuiden van het land. Kerkrade om precies te zijn. Daar waar de Limburgse heuvels écht beginnen.

Dat wil echter niet zeggen dat we ons alleen op het zuiden concentreren. Al vanaf dag één was het doel om te groeien in het zuiden én de Randstad. We bedienen dus voornamelijk klanten in het midden en het zuiden van het land.

We streven er bovendien naar om in 2020 ook een vestiging in het midden van het land te openen, om onze medewerkers in de Randstad ook een thuishaven te geven.

Kerkrade

Kerkrade is een gemeente in het zuiden van Limburg. Bekend van de mijnenbouw en abdij Rolduc. Na de sluiting van de mijnen vorige eeuw, zijn de gloriedagen over. De regio heeft zich inmiddels herpakt als een gebied waar je jouw vrije tijd goed kunt besteden. Met onder andere atracties als Gaia Zoo, Snowworld, en verschillende musea.