U kunt op ons bouwen

Etesian is uw lokale én loyale partner op het gebied van applicatieontwikkeling en management consulting. Met veel plezier en deskundigheid realiseren wij maatwerkoplossingen voor uw IT vraagstukken. Onze mensen ondersteunen u op het gebied van consultancy, projecten en het uitbesteden van uw IT. Hoe complex uw vraagstuk ook is, op ons kunt u altijd rekenen!

Wij helpen u graag met uw IT vraagstukken

Consultancy

Indien u behoefte heeft aan langdurige extra capaciteit maar zelf graag de regie wilt voeren, dan kunt u onze ervaren IT professionals daarvoor inhuren of detacheren.

Projecten

Heeft u één of meerdere complexe IT projecten en bent u op zoek naar geschikte IT professionals die hierover de regie kunnen voeren? U kunt het met een gerust hart aan onze mensen uitbesteden.

Uitbesteden

Uiteraard kunt u ook uw uw complete IT aan ons overlaten. Als u op zoek bent naar een complete oplossing, het opstellen van een roadmap en het realiseren van een project bent u bij Etesian aan het juiste adres.

Daarnaast bieden wij de volgende diensten:

Etesian Silverlight Converter

Etesian heeft een converter ontwikkelt die uw in Silverlight gebouwde schermen omzet naar Angular (+ Javascript & HTML). Hiermee wordt ruim 80% van de layout alvast voor u gegenereert.

Etesian Scrum Team

Heeft u een IT vraagstuk waarbij u tijdelijk en snel extra ondersteuning kunt gebruiken van een flexibel inzetbaar en deskundig team? Etesian heeft voor u een multidisciplinair scrum team beschikbaar waaraan u uw (software)project met een gerust hart kunt overlaten.

Webshop en E-commerce

Wilt u aan de slag met E-commerce of snel een professionele webshop bouwen? Binnen Etesian hebben wij hier ruimschoots ervaring mee. Zo bouwden en beheren wij bijvoorbeeld de webshops voor TopVintage, De Vliegende Hollander en KingPEG.

Wilt u meer weten over onze diensten of onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen er graag meer over.