Full stack development

Bij Etesian richten wij ons op full stack ontwikkeling. Dat betekent dat we van alle markten thuis zijn. Van back-end tot front-end. Veelal ontwikkelen wij in .NET, PHP, Angular en iOS .

Getting things done, dat is onze mentaliteit


Microsoft.NET

Waarom .NET

Microsoft .NET is een van de meestgebruikte programmeerplatformen. Hierdoor is er veel kennis in de markt. Voor bijna ieder probleem is de oplossing wel te vinden. Daarom ideaal voor uw bedrijfskritische software.
Ook heeft Microsoft een enorme schaar aan documentatie voorhanden en zijn de ontwikkeltools superieur aan veel andere platformen.

Etesian & .NET

Veel van onze professionals zijn doorgewinterde .NETTERS. Sommigen hebben zelfs de geboorte van .NET nog meegemaakt! Dat wil zeker niet zeggen dat hun kennis stil heeft gestaan. In de wereld van .NET kun je simpelweg niet stil zitten en moet je kennis op pijl blijven. Bovendien is de wisselwerking tussen jong en oud binnen Etesian ook erg belangrijk.

Of het nu om extra hulp gaat binnen uw eigen development team of het outsourcen van een project. Of het nu specifiek om backend of frontend gaat. Bij Etesian bent u aan het juiste adres voor .NET expertise.

Het .NET framework

Het Microsoft .NET framework en full stack development gaan hand-in-hand. Geboren in 2000 en nu alweer 20 jaar oud, met inmiddels een open source broertje in de vorm van .NET Core, is deze techniek niet weg te denken in de zakelijke markt als het gaat om application development.


Mobile Development

iOS & Android

Apps op je mobiele telefoon zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken; of het nu voor iPhone (iOS) of Android is, overal is er een app voor en daar komt ook de bekende slogan ’there’s an app for that’ vandaan. Vanzelfsprekend is mobile development ook een van de pijlers binnen het Development Team van Etesian.

Etesian & Mobile Development

Binnen Etesian zijn er enkele professionals te vinden met ervaring op het gebied van iOS en / of cross-platform tools zoals Flutter. Deze professionals hebben reeds hun sporen verdiend bij de ontwikkeling van enkele grote apps zoals RTL Nieuws, Schiphol of Pathé.
Bent u benieuwd wat Etesian voor u kan betekenen bij het ontwikkelen van een mobiele applicatie óf het onderhoud van uw bestaande applicatie dan bent u bij Etesian aan het juiste adres!

iOS & Android

Mobiele telefoons en tablets zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Of we ze nu zakelijk of privé gebruiken, we willen dat het op mobiel allemaal net zo goed werkt als op een desktop.


Web Development

Angular

Soms is de opkomst van de front-end frameworks niet bij te houden. JQuery, Typescript, Coffeescript, Vue, React, Angular, en ga zo maar door. Het is bijna onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Daarom hebben we bij Etesian gekozen om ons op Angular te concentreren.

We hebben inmiddels enkele grote projecten achter de rug waarbij de frontend is opgezet met behulp van Angular. Ook voeren wij de technische werkzaamheden uit voor verschillende webshops.

PHP

Ook PHP is belangrijk wanneer het om web development gaat. Denk bijvoorbeeld eens aan webshops als Magento of websites die gebouwd zijn in WordPress. Overal staat PHP aan de basis. Doordat wij onderhoud en ontwikkeling van verschillende webshops voor onze rekening nemen, hebben we ook hier inmiddels onze strepen verdiend.

Angular & PHP

Angular, tot voor kort “the new kid in town”, maar inmiddels niet meer weg te denken als het om front-end development gaat. Gebaseerd op typescript en volledig modulair is het uitgegroeid tot een veel gebruikt framework.

PHP, de intelligentie achter de website die zorgt dat de processen aan de achterkant succesvol draaien. Met grote updates in de afgelopen jaren met betrekking tot security en performance.

PHP en Angular zijn beiden technieken die gebruikt worden voor webdevelopment. PHP voert de logica op de server uit, Angular in de browser. Dat maakt dat beide technieken elkaar perfect aanvullen.

PHP & Angular vullen elkaar perfect aan