Full stack development

Bij Etesian richten wij ons op full stack ontwikkeling. Dat betekent dat we van alle markten thuis zijn. Van back-end tot front-end. Veelal ontwikkelen wij in .NET en Java voor back-end en gebruiken we Angular en PHP voor front-end.

Getting things done, dat is onze mentaliteit


Microsoft.NET

Waarom .NET

Microsoft .NET is een van de meestgebruikte programmeerplatformen. Hierdoor is er veel kennis in de markt. Voor bijna ieder probleem is de oplossing wel te vinden. Daarom ideaal voor uw bedrijfskritische software.
Ook heeft Microsoft een enorme schaar aan documentatie voorhanden en zijn de ontwikkeltools superieur aan veel andere platformen.

Etesian & .NET

Veel van onze professionals zijn doorgewinterde .NETTERS. Sommigen hebben zelfs de geboorte van .NET nog meegemaakt! Dat wil zeker niet zeggen dat hun kennis stil heeft gestaan. In de wereld van .NET kun je simpelweg niet stil zitten en moet je kennis op pijl blijven. Bovendien is de wisselwerking tussen jong en oud binnen Etesian ook erg belangrijk.

Of het nu om extra hulp gaat binnen uw eigen development team of het outsourcen van een project. Of het nu specifiek om backend of frontend gaat. Bij Etesian bent u aan het juiste adres voor .NET expertise.

Het .NET framework

Het Microsoft .NET framework en full stack development gaan hand-in-hand. Geboren in 2000 en nu alweer 20 jaar oud, met inmiddels een open source broertje in de vorm van .NET Core, is deze techniek niet weg te denken in de zakelijke markt als het gaat om application development.


Java

Een andere belangrijke pijler binnen ons development team is Java. Naast .Net, is Java een andere veelgebruikte technologie voor bedrijfskritische software. Omdat het platform-onafhankelijk is, kan het bijna overal ingezet worden. Ook van Java is veel kennis voorhanden.
Bovendien gebruiken veel van onze klanten zowel .Net als Java voor hun ontwikkeling.

Etesian & Java

Er zijn verschillende doorgewinterde Java developers te vinden in ons team. Ook zijn sommige van onze professionals tweebenig. De onderliggende technologie maakt daarbij niet zo veel uit, getting things done, dat is waar het om gaat.

Heeft u extra hulp nodig bij de ontwikkeling of onderhoud van uw Java applicaties, dan kunt u op ons vertrouwen!

Java

Al vanaf dag 1 open source en van top tot teen object georiënteerd. En dan is het ook nog platform-onafhankelijk! De adoptie van Java verliep dan ook vlotjes en is vandaag de dag niet meer weg te denken.


Frontend development

Angular

Soms is de opkomst van de front-end frameworks niet bij te houden. JQuery, Typescript, Coffeescript, Vue, React, Angular, en ga zo maar door. Het is bijna onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Daarom hebben we bij Etesian gekozen om ons op Angular te concentreren.

We hebben inmiddels enkele grote projecten achter de rug waarbij de frontend is opgezet met behulp van Angular. Ook voeren wij de technische werkzaamheden uit voor verschillende webshops.

PHP

Ook PHP is belangrijk wanneer het om front-end ontwikkeling gaat. Denk bijvoorbeeld eens aan webshops als Magento of websites die gebouwd zijn in WordPress. Overal staat PHP aan de basis. Doordat wij onderhoud en ontwikkeling van verschillende webshops voor onze rekening nemen, hebben we ook hier inmiddels onze strepen verdiend.

Angular

Angular, tot voor kort “the new kid in town”, maar inmiddels niet meer weg te denken als het om front-end development gaat. Gebaseerd op typescript en volledig modulair is het uitgegroeid tot het meest gebruikte JavaScript framework op dit moment.

PHP en Angular zijn beiden technieken die gebruikt worden voor front-end ontwikkeling op het web. Toch verschillen ze van elkaar. PHP voert de logica op de server uit, Angular in de browser. Dat maakt dat beide technieken elkaar perfect aanvullen.

PHP & Angular vullen elkaar perfect aan