Samenwerken

Werken op afstand wint steeds meer terrein. Bij veel organisaties is het niet meer weg te denken. Een goede samenwerking en communicatie zijn daarbij extra belangrijk. Hoe bereikt u dat? Bij Etesian weten we als geen ander hoe je moderne technieken inzet om uw organisatie efficiënt, effectief én ‘futureproof’ te maken.

WIJ LOSSEN DE PUZZEL GRAAG VOOR U OP!

Altijd en overal prettig en effectief samenwerken


Business Productivity

Wat is Business Productivity

Business Productivity is erop gericht om efficiënt en productief (samen) te werken. Ongeacht in welke vorm en tijd- en plaatsonafhankelijk.

Wat onze Business Productivity experts doen

Bij de inzet van Business Productivity gaat het wat ons betreft verder dan het gebruik van de juiste tools. Een duidelijke visie en strategie op samenwerking en communicatie zijn daarbij altijd het uitgangspunt. U kunt erop rekenen dat onze experts u ook daarbij ondersteunen.

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een breed scala aan mogelijkheden om in de Cloud te werken. Met dit flexibele platform kunt u op een prettige en veilige manier (samen)werken met collega’s of informatie delen met andere partijen. Vanaf elk apparaat en op iedere locatie. Met Microsoft 365 gebruikt u de vertrouwde Office producten aangevuld met de nieuwste technologieën. 

SharePoint

Het alles-in-een platform van Microsoft. Het kan worden ingezet als intranet, Document Management Systeem (DMS), extranet, Business Intelligence (BI) portaal of als portaal voor specifieke bedrijfstoepassingen. Verder is dit de opslaglocatie voor documenten binnen de Microsoft 365 omgeving. Documenten in SharePoint maken gebruik van versiebeheer, staan online zodat ze altijd te benaderen zijn en je kunt ze delen met derden. 

PowerPlatform

Een set aan tools waarmee je apps, processen en rapportages kunt maken. Het is Power Platform is een no-/ low-code platform waarmee vrijwel iedereen zelf business-applicaties kan maken. Dat betekent er geen programmeertaal nodig is om toch een applicatie te kunnen bouwen. Het PowerPlatform is onderverdeeld in PowerApp, PowerAutomate en Power BI.

PowerBI

Gebruiksvriendelijke rapportages maken om inzicht te creëren in data die is opgeslagen. Power BI kan niet alleen de data van de PowerApps uitlezen maar kan gekoppeld worden aan tal van applicaties, het sluit in ieder geval naadloos aan op alle andere onderdelen van Microsoft 365. 

Teams

Het uitgelezen platform voor samenwerking. Binnen Teams is het mogelijk om digitaal te vergaderen, samen te werken in teams, documenten te delen en nog veel meer. Verder kun je binnen teams ook een-op-een met mensen chatten en bellen. Samenvattend is dit het onderdeel waar je moet zijn voor samenwerking. 

PowerApps

Je kunt eenvoudig zelf apps ontwikkelen zonder dat er ontwikkelaars voor nodig zijn.  De PowerApp zou gebruikt kunnen worden voor de registratie van de bezoekers die zich melden bij de receptie van uw kantoor. De app kan deze informatie vervolgens op een veilige manier opslaan in de Cloud zodat deze altijd weer te benaderen is. 

Cloud Connectivity

Nu steeds meer applicaties worden ondergebracht in de Cloud is de verbinding tussen uw eigen infrastructuur en de Cloud omgeving belangrijker dan ooit. Communicatie tussen werkplekken en Cloud applicaties moet vooral veilig, beschikaar en snel zijn. Maar heeft u ook nagedacht over account synchronisatie en Single Sign-on (SSO)? Met SSO kunnen gebruikers met hun eigen account toegang krijgen tot de applicaties in de Cloud. 

OneDrive

Met OneDrive krijgt iedere medewerker een persoonlijke locatie om documenten op te slaan. Doordat ze centraal zijn opgeslagen kan de medewerker er altijd bij. Ook via de handige app op de telefoon en tablet. Door de uitgebreide synchronisatie mogelijkheden is het zelfs mogelijk om de bestanden te bewerken zonder internetverbinding en deze automatisch bijgewerkt worden op het moment dat je weer online bent.  

PowerAutomate

Hiermee kunnen stappen in een proces geautomatiseerd worden. Denk aan het versturen van e-mail, ophalen van goedkeuring of het bijwerken van informatie in een bepaald systeem. Daarnaast kun je repeterend werk automatiseren waarbij geen koppeling tussen de systemen nodig is.

Hybrid Cloud

De controle over een eigen infrastructuur en servers gecombineerd met de schaalbaarheid van een Cloud omgeving. Maar beide werelden dienen wel correct op elkaar afgestemd te worden. Een mooi voorbeeld hiervan is een hybride Microsoft Exchange e-mail omgeving, waarbij uw eigen Exchange Servers samenwerken met Exchange Servers van Microsoft 365 om een krachtige maar flexibele mailomgeving te vormen.