A fresh wind in IT

Etesian is de naam van een wind in het mediterrane gebied. Voor ons is het een synoniem voor een frisse kijk op de IT uitdagingen binnen uw bedrijf. Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: ‘A fresh wind in IT’.

Your IT, Our Mission

Wij helpen organisaties met het realiseren van complexe IT vraagstukken. Dit doen we door de inzet van ervaren en vakkundige IT professionals. Zij richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT vraagstukken en mobiele toepassingen. 

Naast het realiseren van IT oplossingen helpen wij u ook bij de implementatie. Uw businessmodel, bedrijfscultuur en de toegevoegde waarde van IT voor uw bedrijf staan daarbij altijd centraal. 

Etesian concentreert zich momenteel vooral op de Randstad en Zuid-Nederland. Daarnaast volgen wij onze klanten ook naar het buitenland. 

Onze missie en kernwaarden

Wat uw IT vraagstuk ook is, onze IT professionals nemen het u graag uit handen. Onze missie is niet voor niets ‘Your IT, our mission’. Wij hechten sterk aan onze kernwaarden. Voor ons betekent dit dat we professioneel en mensgericht handelen, lef tonen waar dat nodig is én ons werk met plezier doen. En ook al zijn onze mensen dagelijks aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, we kunnen altijd op elkaar rekenen.  

Microsoft Partnership

Wij adviseren u graag over het gebruik van nieuwe technologieën en de inzet daarvan om tot de beste oplossing te komen. Daarom hechten we veel waarde aan het partnership met Microsoft. Momenteel zijn wij Gold Partner op het gebied van ‘Application Development’, ‘DevOps’ en ‘Windows en Devices’ en Silver Partner op ‘Collaboration and Content’ en ‘Data Analytics’. Het partnership onderschrijft de kennis, kunde en ervaring die onze specialisten hebben met Microsoft technologieën en thema’s. Bovendien zorgt het ervoor dat we toegang hebben tot additionele bronnen waar we u nog beter mee van dienst kunnen zijn.