EXPERTS IN IT-OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG

Lopen jullie tegen grote IT-uitdagingen aan binnen jullie zorginstelling? Etesian ontzorgt. Zo hebben jullie meer tijd, aandacht en geld voor het verlenen van goede zorg. En implementeren wij oplossingen die jullie werk makkelijker maakt.

Zo ontzorgen wij jullie

Wij bouwen (utomatische) koppelingen tussen WIJZ, Vecozo, de Verwijsindex en andere systemen

Om de administratiedruk te verlagen, hebben wij meerdere automatische koppelingen gebouwd tussen onder andere WIJZ, Vecozo en de Verwijsindex. De kracht in deze koppelingen zit hem in het feit dat deze helemaal zijn verfijnd op de specifieke werkwijze van de GI en de lokale afspraken tussen GI, regio en gemeente. Wijzigingen in een bronsysteem worden automatisch gedetecteerd, getoetst aan de afgesproken workflow. Alleen bij uitzonderingen moet er handmatig gehandeld worden. Hierdoor worden er meerdere fte’s bespaard en gaat de foutmarge omlaag.

We automatiseren jullie zorgprocessen

Als zorgmedewerker wil je zo min mogelijk handelingen doen: geen dezelfde gegevens in meerdere systemen moeten invoeren. Al helemaal niet kopiëren met de hand van het ene systeem naar het andere. Door middel van zelfgemaakte browserplugins automatiseren wij handelingen voor (web)programma’s die zelf geen of beperkt koppelvlak hebben.

Wij zorgen voor documenttemplates in Exari

Voor meerdere GI’s bouwt het Exari-team documenttemplates voor clientregistratie WIJZ. Met deze intelligente templates worden zoveel mogelijk gegevens uit WIJZ gehaald en bij elkaar gevoegd tot een mooi document in de juiste huisstijl. Het team denkt met je mee, schakelt snel en kan razendsnel nieuwe documenten bouwen van hoge kwaliteit.

Stuurinformatie / Managementinformatie met PowerBI

Data die nodig is voor Business Intelligence moet op de een of andere manier op de plek belanden waar er ook iets mee kan gebeuren. Slimme integratie met andere systemen zorgt voor deze ontkoppeling. Vandaar dat Business Intelligence en Data Integratie bij ons op één plek te vinden is. Wij zorgen dat data ook informatie wordt waarop jullie je gefundeerde besluiten kunnen nemen. Hierbij verrijken wij de data uit WIJZ met andere systemen die van belang zijn binnen de GI’s om het mogelijk te maken volledige processen, en de daarbij behorende statussen, inzichtelijk te maken met behulp van rapporten en dashboards.

Wij richten jullie moderne werkplek efficiënt en veilig in: Sharepoint en Teams

Werken op afstand is bij veel organisaties niet meer weg te denken. Een goede samenwerking en communicatie zijn daarbij extra belangrijk. Hoe bereik je dat? Bij Etesian weten we als geen ander hoe je moderne technieken inzet om je organisatie efficiënt, veilig, effectief én ‘futureproof’ te maken. We maken veelvuldig gebruik van SharePoint en Teams om dit te bereiken.

Wil jij samen met ons aan de slag?

Wil je weten hoe wij ervoor zorgen dat jij als zorgprofessional meer tijd, geld en aandacht overhoudt? Neem dan contact op met een van onze managers voor een vrijblijvend advies.

 

Sven Engels

Delivery manager Jeugdzorg

Mark Vermeulen

Managing Director

Alain de Klerk

Managing Director & SharePoint Architect

Charles Meijer

Managing Director & Project Manager