(Automatische) koppelingen tussen WIJZ, Vecozo, de Verwijsindex en andere systemen

Om de administratiedruk te verlagen, hebben wij meerdere automatische koppelingen gebouwd tussen onder andere WIJZ, Vecozo en de Verwijsindex. De kracht in deze koppelingen zit hem in het feit dat deze helemaal zijn verfijnd op de specifieke werkwijze van de GI en de lokale afspraken tussen GI, regio en gemeente. Wijzigingen in een bronsysteem worden automatisch gedetecteerd, getoetst aan de afgesproken workflow. Alleen bij uitzonderingen moet er handmatig gehandeld worden. Hierdoor worden er meerdere fte’s bespaard en gaat de foutmarge omlaag.

Automatiseren van zorgprocessen

Als zorgmedewerker wil je zo min mogelijk handelingen doen: geen dezelfde gegevens in meerdere systemen moeten invoeren. Al helemaal niet kopiëren met de hand van het ene systeem naar het andere. Door middel van zelfgemaakte browserplugins automatiseren wij handelingen voor (web)programma’s die zelf geen of beperkt koppelvlak hebben.

Documenttemplates in Exari

Voor meerdere GI’s bouwt het Exari-team documenttemplates voor clientregistratie WIJZ. Met deze intelligente templates worden zoveel mogelijk gegevens uit WIJZ gehaald en bij elkaar gevoegd tot een mooi document in de juiste huisstijl. Het team denkt met je mee, schakelt snel en kan razendsnel nieuwe documenten bouwen van hoge kwaliteit.

Stuurinformatie / Managementinformatie met PowerBI

Data die nodig is voor Business Intelligence moet op de een of andere manier op de plek belanden waar er ook iets mee kan gebeuren. Slimme integratie met andere systemen zorgt voor deze ontkoppeling. Vandaar dat Business Intelligence en Data Integratie bij ons op één plek te vinden is. Wij zorgen dat data ook informatie wordt waarop jullie je gefundeerde besluiten kunnen nemen. Hierbij verrijken wij de data uit WIJZ met andere systemen die van belang zijn binnen de GI’s om het mogelijk te maken volledige processen, en de daarbij behorende statussen, inzichtelijk te maken met behulp van rapporten en dashboards.

Moderne werkplek: Sharepoint en Teams

Werken op afstand is bij veel organisaties niet meer weg te denken. Een goede samenwerking en communicatie zijn daarbij extra belangrijk. Hoe bereik je dat? Bij Etesian weten we als geen ander hoe je moderne technieken inzet om je organisatie efficiënt, veilig, effectief én ‘futureproof’ te maken. We maken veelvuldig gebruik van SharePoint en Teams om dit te bereiken.

Sven Engels
Profile photo of Sven Engels
Delivery manager Jeugdzorg 0625293585
[email protected]

Kevin Martins
Kevin Martins
Manager Maatwerk software 0643379615
[email protected]

Mark Vermeulen
Mark Vermeulen
Manager Management informatie
061234567
[email protected]
Alain de Klerk
Profile photo of Alain De Klerk
Manager Sharepoint en Teams
061234567
[email protected]
Charles Meijer
Profile photo of Charles Meijer
Manager projectmagement
061234567
[email protected]