De frisse wind van: Dennis Mariman

Voor Dennis Mariman draait het om het helpen van klanten vooruit te komen met IT, zodat ze minder kopzorgen hebben en kunnen profiteren van verbeteringen en automatisering.

In gesprek met Dennis Mariman, Business Productivity Consultant en Security Engineer

In onze zoektocht naar wat mensen motiveert en hoe ze hun passies in hun werk vertalen, hebben we een boeiend gesprek gehad met Dennis, een toegewijde IT-professional binnen Business Productivity met een passie voor het oplossen van problemen en het helpen van anderen. Dennis deelt zijn inzichten over wat hem blij maakt, zijn werkethos en hoe hij een frisse wind brengt in zijn vakgebied.

Wat maakt jou blij?

Dennis begint met zijn liefde voor de natuur en quality time met zijn kinderen. Voor hem is een vlotte start van de dag, zonder files en met een goede kop koffie, een kleine maar belangrijke bron van geluk. Hij benadrukt ook het belang van zijn gezin, reizen en sporten met zijn vrouw als andere vreugdebronnen. Maar één ding dat zijn humeur snel kan verpesten? Een niet-werkende pc.

Waarom past een baan als Business Productivity Consultant en Security Engineer bij jou?

Dennis’ achtergrond als leraar en zijn natuurlijke aanleg voor IT maken deze rol perfect voor hem. Hij geniet ervan anderen te helpen en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën, wat hem in staat stelt om complexe problemen aan te pakken en oplossingen te vinden.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het oplossen van problemen en het vastbijten in complexe vraagstukken geeft Dennis Mariman een gevoel van voldoening. Hij voelt trots wanneer hij grenzen verlegt en meer kennis vergaart om oplossingen te vinden. Voor hem draait het allemaal om het bijhouden van de continuïteit en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dennis begint zijn dag eerst met een goede kop koffie en het bekijken van e-mails om zo tot een goede planning van de dag te komen. Hij pakt dringende zaken op en delegeert andere taken. Sprintmeetings helpen hem bij het plannen en prioriteren, en hij zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald.

Wat maakt jou de frisse wind in je vakgebied?

Met zijn brede ervaring en analytisch denkvermogen kan Dennis snel schakelen en meedenken over verschillende aspecten van IT. Hij vindt het belangrijk om de taal van verschillende collega’s te spreken en snel verbanden te leggen met andere software.

Hoe heb je Etesian leren kennen en waarom heb je voor hen gekozen?

Dennis kwam in contact met Etesian via Zetcompany en voelde zich meteen thuis tijdens de gesprekken en borrels. Hij koos voor Etesian vanwege het goede gevoel dat hij vanaf het begin had en de warme ontvangst die hij kreeg.

Wat betekent die frisse wind in IT voor jou?

Voor Dennis draait het om het helpen van klanten vooruit te komen met IT, zodat ze minder kopzorgen hebben en kunnen profiteren van verbeteringen en automatisering.

Dennis’ passie voor IT en zijn toewijding aan het helpen van anderen zijn duidelijk zichtbaar in zijn werkethiek en zijn streven naar continuïteit en klantgerichtheid. Met zijn brede ervaring en vastberadenheid om problemen aan te pakken, is hij echt een frisse wind in zijn vakgebied.

Wil jij meer informatie over een van onze diensten bij Etesian IT Consulting B.V.? Neem dan contact met ons!