De Etesian Strava Challenge: samen bewegen voor een beter doel.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met bewegen, als Etesian-teamlid nodigen we je uit om deel te nemen aan de Etesian Strava Challenge

Middenin de uitdagingen van de Covid-pandemie bedachten we bij Etesian een initiatief dat niet alleen ons personeel in beweging hield, maar ook een gevoel van verbondenheid en welzijn creëerde: de Etesian Strava Challenge. Deze unieke uitdaging, exclusief voor het bevlogen personeel van Etesian, is uitgegroeid tot een bron van inspiratie en gezamenlijke inspanning.

Eenvoudige regels, grote resultaten

Wat deze interne uitdaging zo bijzonder maakt, zijn de eenvoudige regels die het voor al onze teamleden toegankelijk maken. Deelnemers verdienen één punt voor elke dag waarop ze minstens 20 minuten aan activiteit besteden. Hierbij geldt: één punt per dag, waardoor de uitdaging haalbaar is voor iedereen, ongeacht hun dagelijkse schema’s.

Daarnaast voegen we een extra dimensie toe met periodieke bonusuitdagingen. Deze uitdagingen variëren en bieden teamleden de kans om extra punten te verdienen, van 0 tot 5. Creativiteit en betrokkenheid worden beloond, waardoor elke periode een opwindende nieuwe draai aan de uitdaging krijgt.

Het doel achter de beweging

Bij Etesian geloven we sterk in het bevorderen van welzijn, zowel fysiek als mentaal. De Etesian Strava Challenge is niet alleen een wedstrijd; het is een gezamenlijke inspanning om gezondheid en positiviteit te bevorderen onder ons eigen team. Beweging is een krachtige manier om stress te verminderen, energie te verhogen en een gevoel van prestatie te ervaren.

Het goede doel aspect

Een van de meest opwindende aspecten van de Etesian Strava Challenge is de mogelijkheid om terug te geven. Deelnemers die de eerste en tweede plaats bereiken, hebben het voorrecht om een goed doel te kiezen waar Etesian geld aan zal doneren. Dit voegt een extra laag van betekenis toe aan de uitdaging en motiveert teamleden om niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen te bewegen.

Iedereen heeft een kans

Bij Etesian geloven we in gelijke kansen. Om ervoor te zorgen dat elke medewerker de kans heeft om te winnen, hebben we een regel ingevoerd waarbij teamleden slechts één keer per 10 periodes kunnen winnen. Dit creëert een eerlijk speelveld en moedigt een gezonde competitie aan.

Doe mee en verander samen levens

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met bewegen, als Etesian-teamlid nodigen we je uit om deel te nemen aan de Etesian Strava Challenge. Het gaat niet alleen om winnen, maar ook om de positieve impact die we samen kunnen hebben op onze gezondheid en de wereld om ons heen.

Doe mee, beweeg, en laten we samen levens veranderen!