System Integration

Integratie bevindt zich overal om ons heen en is daarmee een belangrijk onderwerp dat bij ieder bedrijf hoog op de agenda moet staan. Etesian helpt u bij het feilloos integreren van uw systemen. Met behulp van Microsoft BizTalk Server, Microsoft Azure en RabbitMQ biedt Etesian een totaaloplossing voor zowel on-premises, cloud én hybride scenarios. Ook op het gebied van microservices kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Van de architectuur tot aan de tools en implementatie verzorgt Etesian.


Visie

Uw IT-landschap verandert snel en ook uw integratielaag moet mee kunnen veranderen. Dat vereist een flexibele integratie-oplossing. Vaak wordt integratie als bottleneck gezien om te veranderen. Dit komt vaak door de nodeloze complexiteit die erin zit. Maar een goede integratieoplossing moet juist schitteren door de eenvoud. Door direct de juiste architecturele beslissingen te nemen, wordt deze complexiteit voorkomen. Dit biedt een betere time-to-market en een grotere flexibiliteit.


Micro Services

In de markt is hernieuwde interesse in microservices, en terecht. Het biedt de mogelijkheid om alle services gemakkelijk te schalen en te upgraden, zonder downtime. Er komt echter veel governance om de hoek kijken om deze architectuur beheersbaar te houden. Dit betekent niet alleen documenteren, maar ook de keuze van de juiste en beperkte set aan tools, zoals API management. Ook op dit vlak kan Etesian u van advies voorzien.


Security

Een onderwerp dat vaak vergeten wordt bij integratie is security. De twee gaan echter hand in hand. De data die verstuurd wordt tussen uw systemen, moeten op een veilige manier op de bestemming aankomen. Per situatie bekijkt Etesian wat de beste oplossing is in uw situatie.


 Expertise