Business Analytics

Bent u benieuwd welke informatie in de data van uw bedrijf verscholen ligt? En wilt u hiermee concreet aan de slag? Etesian verbetert prestaties van bedrijven door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie slim te analyseren. Dit doen we door interne data met een niet-vooringenomen blik om te zetten naar bruikbare informatie voor uw organisatie. Wij gaan daarin verder dan andere bedrijven. We voeren niet alleen de standaard analyses en rapportages uit. Op basis van de beschikbare data gaan we op zoek naar concrete verbeteringen voor de prestaties van uw organisatie. Bij iedere stap zijn uw bedrijfsstrategie, de cultuur van uw organisatie en de informatie waarop u wil sturen de uitgangspunten. Zo komen we tot duidelijke en toepasbare inzichten.


Visie

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Markten zijn zeer dynamisch en productcycli worden steeds korter. U moet het hoofd bieden aan de wensen van klanten, de eisen vanuit wet- en regelgeving en toenemende concurrentie. Zeker als we dit afzetten tegen de voortdurende verwachtingen van winstgroei en de druk op de kosten. Daarnaast is de toenemende behoefte aan transparantie meer dan ooit een uitdaging. Het voortdurende vermogen van uw organisatie om zich aan te passen aan de dynamiek van uw omgeving, is een van de belangrijkste voorwaarden voor continuïteit en succes.

De benodigde informatie, in de juiste vorm, op de juiste plaats op het moment dat het er toe doet staat aan de basis van ons gedachtegoed over onze Business Intelligence-dienstverlening. Betrouwbare, relevante informatie bevordert een tijdige, gefundeerde besluitvorming op alle niveaus binnen uw organisatie.


Plan van aanpak

Omdat ieder bedrijf anders is, werken we bij Business Analytics niet met een vast plan van aanpak. In plaats daarvan richten we ons op de unieke krachten van uw bedrijf en de vraagstukken die bij u leven. Zo helpen we u bij het verbeteren van uw bedrijfsprestaties.

Om uw bedrijfsprestaties te verbeteren, gaan we aan de slag met het analyseren van alle data die beschikbaar is voor uw bedrijf. Interne data zetten we om tot bruikbare informatie waarmee u snel verbeteringen door kunt voeren. Hier houden we echter niet op: ook externe data wordt uitgebreid geanalyseerd.