Custom Development

Op dit vlak focussen we ons op Microsoft SharePoint, Microsoft Business Intelligence, Microsoft .Net & Mobile en Microsoft BizTalk. Op al deze vlakken zetten we vakkundige professionals in bij onze klanten.

Voorbeeld opdrachten zijn:

Microsoft .NET & Mobile

Microsoft BizTalk

Er zijn al tal van opdrachten uitgevoerd door onze professionals op BizTalk vlak. Zo vertrouwd een ziekenhuis in Limburg op Microsoft BizTalk als integratieplatform. Alle systemen communiceren met elkaar via Microsoft’s middleware oplossing. Ook krijgt u uw energie geleverd met dank aan het werk van onze professionals en zouden de mobieltjes van een van de grootste telecom aanbieders in Nederland niet uitgeleverd kunnen worden zonder het werk van BizTalk.

Microsoft Business Intelligence
Bij SAPA bijvoorbeeld, voeren wij meerdere BI projecten uit die allen bijdragen aan de mogelijkheid om op een globaal tot lokaal niveau te kunnen monitoren en sturen op het gebied van o.a. HR & Operational Excellence. Een uitdagende en zeer beweeglijke omgeving met een complexe IT omgeving.

Microsoft SharePoint

Aanstormend talent wordt, naast de juiste vaktechnische opleidingen,  begeleid door onze managing partners en competence line managers. Ook gedurende hun inzet bij klanten.