Etesian op weg naar landelijke dekking met 50 medewerkers

Sinds mei 2022 heeft Etesian, een IT-Consultancy bedrijf van oorsprong uit hartje Kerkrade, maar liefst 50 vakbekwame professionals uit het hele land aan boord die maatwerkoplossingen leveren voor diverse IT-vraagstukken. Met deze enorme groei in medewerkers is het bedrijf op weg naar een landelijke dekking binnen Nederland. 

Ondanks de schaarste op de arbeidsmarkt is Etesian, met de inzet van verschillende kanalen, in staat geweest te blijven groeien. Van een groot eigen netwerk tot samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen en recruitment partners die helpen met het vinden van professionals met de juiste kennis en ervaring. 

Actief in Nederland en België

Momenteel is Etesian actief in Nederland en België en helpen zij klanten met het implementeren van complexe IT-oplossingen. Het ontwikkelen van applicaties, e-Commerce oplossingen, de integratie van ERP-data of financiële gegevens met andere systemen, het implementeren van Microsoft 365 of het managen van diverse  IT-projecten. Een kleine greep uit de diensten die deze 50 professionals leveren aan klanten in binnen- en buitenland.  

Familiegevoel

Etesian is gebleken, ook in tijd van schaarste, op de werknemersmarkt een aantrekkelijke werkgever te zijn door marktconforme arbeidsvoorwaarden, persoonlijk ontwikkelplannen en extra opleidingsbudget. De meerdere teambuildingsactiviteiten naast het werk en een informele cultuur zorgen voor het onmiskenbare familiegevoel.  

Toekomst

In 2015 hebben Lars Schmitz en Sven Engels samen Etesian opgericht met als doel uit te groeien tot een middelgrote IT-dienstverlener. In Kerkrade begonnen als een kleine lokale IT-speler en in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een graag geziene IT-partner in het zuiden en midden van het land. De komende periode wil Etesian doorgroeien naar een middelgrote speler zodat zij heel Nederland kunnen voorzien van hun expertise.