Senior Cloud Integration Consultant

Heb jij ruime ervaring met integratie-oplossingen, zowel on-prem als in de cloud? Werk je graag met Azure Integration Services, zoals Logic Aps, API App Services, API Management, Event Grid, Azure Service Bus en Azure Functions? Schroom dan niet en solliciteer dan direct bij Etesian om ons integratie team te komen versterken als Senior Cloud Integratie Consultant!

Profiel

Als Senior Cloud Integratie Consultant krijg je de unieke kans om je vast te bijten in complexe integratievraagstukken bij onze klanten. Je hebt ruime ervaring met het ontsluiten van systemen op de juiste manier en bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en livegang van integraties. Dit doe je door zo veel mogelijk gebruik te maken van Microsoft Azure, Azure Integratie Services en Azure DevOps. Ook ben je in staat om samen met de klant de eisen van integraties af te stemmen en te vertalen naar technische oplossingen.

Binnen de multidisciplinaire unit Data Analytics & Integration werk je samen met diverse collega’s om integratie projecten tot een goed einde te brengen. Werken op afstand is hierbij vaak (gedeeltelijk) mogelijk.

Data Analytics & Integration

Bij ons gaat Data Analytics en Integratie hand-in-hand. De data die nodig is voor Data Analyses moet op de een of andere manier op de plek belanden waar er ook iets met die data kan gebeuren. Slimme integratie met andere systemen zorgt voor deze ontkoppeling.

Criteria

 • Een relevant HBO of WO diploma (Informatica, Bedrijfskundige Informatica, etc.);
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het werken met integraties;
 • Je hebt een passie voor Cloud technologie en integratie;
 • Ervaring met Azure Integration Services: Azure Logic Apps, Azure API Apps, Azure API Management, Azure Event Grid, Azure Service Bus, Azure Functions;
 • Je kan build -en release pipelines (CI/CD) opzetten in Azure DevOps;
 • Kennis van BizTalk of andere integratietooling, zoals Mulesoft, Informatica of nServicebus.
 • Ervaring met .Net en C#;
 • Je hebt een pro-actieve werkhouding;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om samen met de klant een goede integratieoplossing neer te zetten;

Nice to have

Het bezit van de volgende certificeringen is een pré:

 • Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900);
 • Microsoft Azure DevOps Solutions (AZ-400);
 • Developing Solutions for Microsoft Azure (AZ-203).

Veel klanten werken hybride en hebben ook behoefte aan kennis van Microsoft BizTalk.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van top collega’s. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen Etesian en investeren hier dan ook graag in.

Verder bieden wij nog:

 • Een mobilieteitsregeling (lease of flexibel zelf kunnen reizen);
 • Jezelf blijven ontwikkelen met budget voor opleidingen en cursussen;
 • 26 vakantiedagen per jaar, pensioenopbouw en collectieve kortingen;
 • Salarisindicatie: senior € 5.000+.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je gegevens, CV en motivatiebrief op te sturen naar [email protected]