Front-end ontwikkelaar

Als front-end ontwikkelaar ben je een echte JavaScript/HTML/CSS guru en heb je de afgelopen jaren gewerkt met frameworks zoals AngularJs, ReactJs en/of Vue.js. In deze functie ben je verantwoordelijke voor de innovatie, realisatie en het beheer van de complexe informatiesystemen voor onze leuke klanten. Hierbij ligt de focus op front-end ontwikkeling werk, daarnaast beschik je over voldoende kennis van back-end systemen om een full-stack oplossing neer te zetten.

Profiel
Als developer achterhaal je proactief de behoeften en wensen van de gebruikers binnen de organisatie. Deze vertaal je naar functionele en technische ontwerpen, afhankelijk van de omvang van het project. Vervolgens realiseer, programmeer en test je je oplossingen, om daarna samen met je klant te bespreken of het gewenste resultaat bereikt is.

Criteria
We zijn op zoek naar een front-end ontwikkelaar die:

– Een relevant diploma heeft, minimaal op HBO niveau;
– Minimaal twee jaar relevante werkervaring heeft;
– Bij voorkeur AngularJs, ReactJs en/of Vue.js beheerst;
– Kennis heeft van relevante tooling zoals NodeJs, Gulp, Yeoman, Webpack, NPM, Git, etc.
– Affiniteit heeft met duidelijke user interfaces en UX;
– Op de hoogte is van de laatste omwikkelingen op het gebied van front-end frameworks en het leuk vind deze op de voet te volgen;
– Analytisch onderlegd is en gedreven is om te blijven leren;
– Goede communicatieve vaardigheden heeft.

Ervaring met C#, .NET en/of SQL zijn sterke pre’s.

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (Auto, laptop en telefoon), bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega’s. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen Etesian en investeren hier dan ook graag in.

Salarisindicatie: medior € 2.400 – € 3.000, senior € 2.900+

Naast dit basissalaris werken wij met een maandelijkse provisie en jaarlijkse bonus op basis van inzet.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je gegevens, CV en motivatiebrief op te sturen naar [email protected]