BI Consultant

Heb jij BI ervaring en vind je het een uitdaging om bedrijfsprocessen te analyseren en te vertalen naar een data integratie omgeving die perfect aansluit op de wensen en behoeften van je klant? Solliciteer dan direct bij Etesian om aan de slag te gaan als BI consultant.

Profiel
Als BI Consultant lever je een bijdrage aan de verbetering van de besturing van organisaties. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van business processen en de vertaling hiervan naar concrete, consistente en betrouwbare informatievoorziening. Uitgangspunt hierbij is de informatiebehoefte van de klant. Daarnaast ontwerp, ontwikkel en implementeer je concrete oplossingen zoals management dashboards en -rapportages en analyse omgevingen ten behoeve van de besturing op alle niveaus van de organisatie. Je dicht de kloof tussen enerzijds de organisatorische besturingsvraagstukken en anderzijds de BI concepten.

Criteria
Wij zijn op zoek naar een BI consultant die:

– Een relevant diploma heeft, minimaal op HBO niveau;
– Microsoft BI tooling beheerst zoals SSIS, SSAS, Power BI;
– Kennis heeft van Azure services als DataFactory, Data Lake, Azure DWH/Synapse Analytics of Databricks;
– Analytisch vermogen heeft en proactief te werk gaat;
– Het vermogen heeft om bedrijfsprocessen te doorgronden;
– De architectuur van een data integratie omgeving gedegen en technisch perfect neer kan zetten;
– Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat is om onze klant;
– Het voordeel van BI omgevingen uit te leggen;
– Kennis heeft van dimensioneel modelleren / data vaults.\ is een pré;
– Kennis van analytische talen als R is een sterke pré.

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega’s. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt
om mee te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen Etesian en investeren hier dan ook graag in. Naast een basis salaris werken wij met een maandelijks provisie en jaarlijkse bonus op basis van inzet.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je gegevens, CV en motivatiebrief op te sturen naar [email protected]